Archive for the ‘Vedlikehold’ Category

Velkommen

Sunday, November 8th, 2009

Nå åpner jeg bloggen og gir alle linken. For de som lurer så aner jeg ikke hva jeg kommer til å skrive om, det blir nok en salig blanding av tanker, ideer og refleksjoner om det meste som interesserer og opptar meg. Man kan nok vente seg litteratur, kultur, politikk, demoscene, Internett og samfunn i en eller annen vilkårlig rekkefølge, men sikkert mye annet også. Opptatt av deling som jeg er så det kan nok bli en del tips om ditt og datt. Håper jeg i alle fall får noen lesere etter hvert. Kom gjerne med kommentarer til forbedringer.

Share

Temaer, skjemaer, miksing og triksing

Saturday, November 7th, 2009

Hvis du har forvillet deg inn på denne bloggen allerede nå i oppstartsfasen: gratulerer. I skrivende stund har jeg nemlig delt ut linken hit til nøyaktig to personer. Så enten er du veldig god til å gjette, eller så er det en av de som har plapret (med mindre du er en av de to, såklart).

Uansett. Under oppstarten kommer det sannsynligvis til å se litt rart ut her, jeg har nemlig ikke tid til å redigere om all standardkode med det samme. Derfor kommer noe av den engelske teksten fra standardtemaet til å være til stede en stund til. Og nei, jeg er ikke veldig glad for det jeg heller, det ser ufattelig teit ut med en salig røre av norsk og engelsk. Jobber på saken, altså!

Jeg kommer til å ende opp med en ikke så altfor endret versjon av standardtemaet nå i begynnelsen også. Dette er mest fordi jeg ikke er veldig god på webdesign og litt fordi jeg fortsatt har fullt opp med å sette meg inn i hvordan WordPress egentlig fungerer med all html, css og php. Med andre ord: hvis noen har lyst til å lage et fint tema til meg er det bare å kjøre på.

Oppdatering: Nå tror jeg jeg har fanget opp det meste. Skulle du fortsatt finne engelske spor på siden, skriv en kommentar.

Share