2273

I morgen løper jeg Holmenkollstafetten for første gang. Hadde noen sagt det til meg for et år siden hadde jeg sett på dem med kulerunde øyne og ledd rått. Så feil kan man hypotetisk ta.

I og med at jeg stiller på jobblaget får jeg en fin liten frynsegode med på kjøpet – egen lagskjorte. Siden Birger allerede har lagt ut sin kunne jeg ikke være dårligere, så her kommer den:

30322_10150204055895417_739665416_13585929_20179_n

Med andre ord: hvis du er rundt løypa i morgen, se etter røde t-skjorter med NR på ryggen og 2273 på magen og hei løs. Selv skal jeg løpe etappe 9 (som heldigvis ikke er den lengste og sikkert passer godt til formen jeg er i) – men alle på laget fortjener selvsagt å bli heiet på.

Det er fristende å komme med et Jaime Lannister-sitat for å avslutte innlegget, men jeg dyr meg. I stedet kan jeg opplyse om at det jeg gleder meg mest til av alt i morgen er pizzaspisingen etterpå. Da er det nemlig over, og et helt år til neste gang.

Share

2 Responses to “2273”

  1. espen says:

    hvordan gikk det med løpet da? ble det seier? jeg lurer på å ta en run for art i morgen

  2. Nina Høegh-Larsen says:

    Det vet jeg jo ikke før i morgen, men kanskje det er en personlig seier bare å stille opp?

    Run for art høres bra ut. Kör hårdt!

Leave a Reply