Flytting og lydbøker

Jeg har brukt den siste måneden på å flytte. Det vil si at jeg først har pakket ned alt jeg eier, så flyttet det fra en leilighet til en annen, så forsøkt å pakke det opp igjen. Samtidig har vi malt, lagt nytt gulv, hatt besøk av elektriker, kjøpt nye møbler som fortsatt er pakket i esker og så videre.

Blogging og lesing har altså kommet i bakleksa. Det har heller ikke hjulpet at fysioterapauten har bedt meg teste å ikke lese bøker på en stund for å se om armproblemene mine blir bedre av det (så langt ser det ikke ut til å ha noen effekt).

Allikevel har det blitt tid til noen lydbøker, noe jeg ikke har brukt så mye av tidligere. Det har vært fint å ha noe å høre på mens jeg har pakket ut av esker, skrudd sammen hyller, ryddet inn i kjøkkenskaper og alt annet som hører med i en flytteprosess. Det er også veldig greit med lydbøker til og fra jobb, tidligere var det kun hvis det var sitteplass på t-banen at jeg kunne lese – og den tok bare en tredjedel av reisetiden.

Jeg har altså en backlog på et par bøker å blogge om, men først må vi komme skikkelig i orden. Flyttingen har i alle fall gjort at jeg har funnet igen en del bøker jeg har kjøpt men ikke fått lest.

Share

Leave a Reply