Hva jeg vet om C.S Friedman

Første gang jeg hørte om Celia S. Friedman (dvs, alle gangene jeg har hørt om henne) var på Pat’s Fantasy Hotlist. Patrick beskriver henne som en av de forfatterene som flere virkelig burde lese og oppdage – og klager ofte over at folk ikke har lest bøkene hennes. Jeg merket meg navnet og gjorde ikke noe mer med det, men Patrick fortsatte å nevne henne om og om igjen. Interessen min toppet seg da Patrick linket til en historie hun hadde lagt ut på Facebook, “Bad Trip“.

Da jeg forrige høst var på utkikk etter en ny fantasy-forfatter å lese ble det altså til at jeg kjøpte meg en av bøkene hennes. I skrivende stund har jeg akkurat blitt ferdig med den andre boken jeg har lest av henne, men jeg skal prøve å anmelde dem i rekkefølge siden jeg henger veldig langt etter med bokanmeldelsene mine etter flyttingen.

Dette ble et kort innlegg, men det passer jo godt siden meningen var å få frem at dette er en relativt ny forfatter for min del. Les gjerne innlegget om Black Sun Rising.

Share

Leave a Reply