Hva jeg vet om Toril Brekke

Denne gangen hander forfatterinnlegget mitt om en forfatter som er helt ny for meg. Jeg hadde ikke hørt noe som helst om Toril Brekke før jeg leste en anmeldelse av “Det lovende landet” på en bokblogg (husker desverre ikke hvilken, jeg burde nok begynne å ta notater) og syntes boken hørtes spennende ut. Jeg har alltid interessert meg for historie, og spesielt for romaner satt i historisk perspektiv – så en fiktiv romanserie om utvandringen til Amerika burde være midt i blinken for meg.

Jeg har derfor ikke så mye å si om selve forfatteren, selv om jeg nå har fått med meg de to første bøkene i denne trilogien. Men å skrive innlegget på bakgrunn av det jeg allerede har lest virker ikke riktig når poenget er å presentere min kjennskap til forfattere jeg skal til å anmelde en bok av. At jeg ikke har fått skrevet innlegget før etter andre bok endrer ikke på dette. Et helt blankt ark altså, det er det Toril Brekke er (var) for meg, før jeg gikk løs på serien om utvandringen til Amerika.

Share

Leave a Reply