Velkommen

Nå åpner jeg bloggen og gir alle linken. For de som lurer så aner jeg ikke hva jeg kommer til å skrive om, det blir nok en salig blanding av tanker, ideer og refleksjoner om det meste som interesserer og opptar meg. Man kan nok vente seg litteratur, kultur, politikk, demoscene, Internett og samfunn i en eller annen vilkårlig rekkefølge, men sikkert mye annet også. Opptatt av deling som jeg er så det kan nok bli en del tips om ditt og datt. Håper jeg i alle fall får noen lesere etter hvert. Kom gjerne med kommentarer til forbedringer.

Share

Tags: ,

4 Responses to “Velkommen”

 1. Glenn says:

  Hvorfor ingen link til Boozoholics under “ting jeg er medlem av”? ;) Anyways, gratulerer med dagen. Vi sees på KG!

 2. Nina Høegh-Larsen says:

  Av samme grunn som det ikke er linket til pouet og slengpung.. ;)

  Og takk skal du ha, og det håper jeg vi gjør, ellers blir det vanskelig!

 3. Gratulerer med ny blogg, Nina! Kanskje jeg skulle vurdere å få på plass en egen snart også :)

 4. Nina Høegh-Larsen says:

  Takk takk, og det burde du såklart. Da kan vi sloss om å skrive de beste innleggene ;)

Leave a Reply