Kindergarden 2009

Bloggen har vært stille en ukes tid, i og med at jeg har hatt for mye å gjøre i dagliglivet til å få tid til å skrive et skikkelig innlegg. Det er flere på trappene, men det viktigste må komme først. En av de viktigste tingene skjer i dag, nemlig Kindergarden 2009.

For de som ikke vet det, så er dette et såkalt dataparty for demoscenere. Hvis du ikke vet hva demoscenen er kan du lese mer om det her.

Som hovedansvarlig for arrangementet både gleder og gruer jeg meg. Jeg gleder meg til å se alle de kjente og ukjente personene som dukker opp, jeg gleder meg til konkurransene, jeg gleder meg til tilfredsstillelsen jeg føler når alt går i orden. Jeg gruer meg til alt stresset jeg vanligvis føler. Heldigvis er stresset mindre i dag enn det har vært noen gang tidligere (jeg skriver jo tross alt et blogginnlegg i stedet for å stresse med alt mulig i siste liten), noe som mest sannsynlig kommer av rutinen jeg har fått ved å arrangere dette i fem år. Selve arrangementet har faktisk 15års-jubileum i år, men jeg har bare vært tilstede de siste 13 og altså arrangert de siste fem.

Uansett, er du i nærheten og liker data, kunst og kultur i en salig blanding – ta gjerne turen. Man trenger ikke å være demoscener for å møte opp, det holder lenge å være interessert eller nysgjerrig. Som bonus kan man også teste ut språkkunnskapene sine. Vi får besøkende fra USA, Ungarn, Polen, Nederland, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og selvsagt Norge. Alt i et lite samfunnshus på landet. Den stakkars lokalbefolkningen skulle bare vite..

Share

Tags: , ,

Leave a Reply