Jeg burde ha blogget om..

Jeg burde ha blogget om en hel masse, men jeg var totalt utbrent uken etter Kindergarden, og deretter har jeg vært på en ukes ferie på Gran Canaria (med bryllup som den store guleroten).

Siden noe av det jeg hadde tenkt å skrive om nå er mer eller mindre utdatert kommer her en liten liste over hva jeg burde ha blogget om men sannsynligvis kommer til å droppe:

  • FSCONS, hvor jeg var medhjelper første dag og vanlig besøkende andre dag – og hvor jeg fylte 30 år på toppen av det hele.
  • Kindergarden, som med sine 94 besøkende fra 10 forskjellige nasjoner var det beste partyet jeg noengang har vært med på å arrangere.
  • Bøkene jeg leste før jeg dro til syden: Lucifers Evangelium, Panserhjerte, Pengemannen.

De andre tingene jeg hadde tenkt å skrive om er enten mer tidløse eller ligger friskere i minnet, og dukker forhåpentligvis opp etterhvert. Jeg lager en liste over de også, for å gi meg selv et dytt i riktig retning:

Det var alt for nå. I morgen skal vi i FriBit til Elvebakken VGS for å ha et par timer om fildeling. Det blir spennende, sist jeg snakket foran en videregående klasse gikk jeg selv i klassen.

Share

Tags:

Leave a Reply