Morro med tog

Livet som pendler er ikke alltid like morsomt. I dag brukte jeg over 13 timer på å komme meg inn til Oslo, jobbe 8 timer, og komme meg hjem igjen. Legger man til at jeg våknet 3:25 i natt grunnet dårlig feriedøgnrytme er årets hittil kjipeste dag komplett. På toppen av alt dette var det første dag som fast ansatt i jobben, ikke akkurat det man kan kalle en flying start.

Dagens hendelser fikk i alle fall fart på bloggingen min for Drammenbanen. Det ble faktisk 2 innlegg, siden toget var forsinket både til og fra jobb. Dette fungerer bedre som flying start, men det er en start jeg godt kunne ha vært foruten. I ekte bloggånd kryssposter jeg innleggene mine her:

Stasjonskluss og toghavari

Jeg ankommer Vestfossen stasjon 06:01 på morgenen, for å være sikker på at jeg kommer meg til riktig spor før toget går. Stasjonen er under ombygging, og med den nye perrongen til spor 2 må man gå over en bru som ikke engang har tilknytning til stasjonen for å komme seg fra et spor til et annet. Dette tar minst 5 minutter.

Vi er flere som lurer på hvilket spor toget skal gå fra, men dette er ikke opplyst noe sted. Det eneste man har er en plakat som sier at “togene vil som nå hovedsakelig gå fra spor 1″. Dette hjelper ikke nevneverdig, da et hvilket som helst tog kan være det som ikke går fra spor 1. Folk står på hver sin side av sporene en stund, før det kommer melding over høyttaleren om at toget snart kan ventes i spor 1. Meldingen kommer altfor sent til at personen som står på den andre perrongen kan komme seg over på noen annen måte enn å gå over sporene. Vi diskuterer litt om hvorvidt man har tenkt å bygge en bro eller kanskje en tunnel som gjør at folk kommer seg fra en side til en annen i tide.

Toget forlater Vestfossen stasjon i rute 06:13. For første gang på lenge har jeg kommet meg på et tog hvor det er nok varme på, faktisk så mye at når vi kommer til Drammen lukter det litt svidd.

06:37 kjører toget inn på Lier stasjon. Her blir det stående en stund, men jeg merker meg ikke ved tiden da jeg er langt inne i en bok. Etter en tid kommer det melding over høyttaleren om at toget har fått teknisk feil og må startes på nytt, noe som vil ta en 3-4 minutter. Lyset går av og på mens toget startes på nytt, men et slags nødlys er fortsatt på, så helt mørkt blir det ikke. Omstarten hjelper ikke, og det forsøkes flere ganger. Vi får en ny melding om at dette tydeligvis tar litt tid. 06:53-toget fra Drammen kjører forbi.

07:11 får vi beskjed om at toget nok ikke kommer i gang i løpet av rimelig tid, og vi blir bedt om å forlate toget og gå til det andre sporet for å ta neste tog.

Mens vi står og venter kommer det en haug med meldinger på høyttaleranlegget. Tog meldes om 3 minutter, kommer ikke, meldes om 6 minutter, er plutselig på Brakerøya stasjon, kommer ikke, vi må passe oss for passerende tog.

07:11-toget fra Drammen (uten ordinær stopp ved Lier) kjører forbi. Folk spøker litt om at føreren nok ikke turde å stoppe når han så alle som stod der. Noen lurer på hvorfor NSB ikke ba føreren gjøre en ekstra stopp. Andre igjen diskuterer høylytt hvor dårlig togtilbudet har vært i det siste. Et par stykker ringer etter drosje. Noen damer rett ved meg bestemmer seg for å ta toget tilbake til Gulskogen og ta bilen innover mot Oslo. De har ikke før fått ordene ut av munnen før det kommer melding om at neste tog til Drammen er innstilt.

Toget vi skulle vært på kjører plutselig av gårde. Det kommer en del kommentarer, men ingen virker særlig overrasket, bare oppgitte.

Nok et regionstog kjører forbi, i det andre sporet. Vi tror det er natttoget fra Stavanger. Toget har veldig mange ledige seter, og en del spør hvorfor dette toget ikke kunne ha tatt oss med. Stadig kommer det meldinger over høyttaleranlegget om at det er store forsinkelser i togtrafikken fordi et tog sperrer på Lier stasjon. Flere påpeker at dette toget jo er borte for lengst.

Det kommer enda et tog som kjører forbi oss. Det er usikkert om dette er flytoget eller et signaturtog, det kjørte for fort til å identifiseres.

07:39 kommer det endelig et tog som tar oss med. Dette er tydeligvis et forsinket 7:13-tog fra Drammen og stopper ved alle stasjoner inn til Oslo. Da vi kommer til Asker forteller føreren at dette er det langsomme toget og oppfordrer folk som har dårlig tid til å gå av og finne et kjappere tog. Ingen går av, siden ingen er sikre på når neste tog kommer. Konduktøren fra det forrige toget er også med og forteller sin versjon av historien til konduktøren på det nye toget. De virker oppgitte over hvordan situasjonen ble håndtert. Ironisk nok er konduktøren fra det forrige toget usikker på om hun vil rekke neste jobb.

08:30 ankommer toget Nathionalteatret.

Jeg ble: 75 Minutter forsinket.
Toget jeg kom med var: 36 Minutter forsinket.

Fortsatt problemer

Jeg ankommer Oslo S 18:03, toget skal gå 18:17. Sjekker tavla, men det står ingenting om forsinkelse på mitt tog. Alle tog mot Drammen før mitt ser ut til å være ca 15 minutter forsinket. Beveger meg ned mot sporet, men da jeg kommer ned og ser folkemengden ombestemmer jeg meg og går opp igjen. Et nytt blikk mot tavla avslører at toget mitt nå er meldt 14 minutter forsinket.

Jeg tar en 10 minutters lesepause, før jeg går tilbake og sjekker tavla igjen. Toget mitt er fortsatt meldt 14 minutter forsinket. Klok av skade fra morgentimene bestemmer jeg meg for å hoppe på det første toget til Drammen, siden det er kort nok hjemmefra til at jeg kan bli hentet i bil hvis forsinkelsene skulle fortsette.

18:16 kjører toget som skulle gått 17:57. Vi blir heldigvis ikke ytterligere forsinket. Rett før Asker nevner føreren forsinkelsen over høyttaleren, men vi er midt i en tunnel så det han sier drukner i støy.

Toget ankommer Drammen ca 18:52, 18 minutter forsinket. Føreren beklager forsinkelsen over høyttaleren. Jeg får telefon med tilbud om å bli hentet. Siden toget jeg egentlig skulle ta er meldt 19:08 (i stedet for 18:56) bestemmer jeg meg for å vente.

Toget kjører fra Drammen 19:10. Jeg ankommer Vestfossen stasjon 19:31.

Jeg ble: 15 Minutter forsinket.

Share

Tags: , ,

Leave a Reply